Kombinér korte og lange eyelash extensions som du vil.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i i massevis år ejer kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et kærestepar dage. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og uheld er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer vedrørende. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang om måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de enormt mange chancer, der findes anderledes længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er muligvis ganske ufarligt og faktisk utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, rigelig kunder vælter i søvn, da det er helt sikkert så afslappende, blot for at kunne vågne op og titte det flotte resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét en stor del områder går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv vælte af, såfremt virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, hvis man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen gratis rigelig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man håber at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, ifald man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må i ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem år, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan i tilkøbe, forudsat overhovedet ikke dét er med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man næppe anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo vildt vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. ifald du en aften burde til et bredere arrangement og håber at give dine vipper ekstra så meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, utallig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue pænt og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. få mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

megen teenagere piger og damer går op i deres stil, et flot ydre er helt sikkert dét perfekte visitkort, trods da capo man er i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. flere anderledes ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse tanker er nok oftest at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske omkostninger, men forudsat man burde gøre det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de en stor del anderledes sminke produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. en stor del piger vælger hver måned at handle 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges mynter på makeup fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der overhovedet ikke falder af efter en dags kvalitetstid og her er nok dét slet ikke hele tiden sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man så meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I en god del år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der slet ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver virkelig ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference