Kombinér korte og lange eyelash extensions som du vil.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i talrig år ejer damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et kærestepar dage. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og situationer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang ifald måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde det smukke resultat. tit har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få lavet eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de adskillig eventualiteter, der findes diverse længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok ganske ufarligt og i og for sig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig kunder vælter i søvn, da det er næsten sikkert så afslappende, blot for at kunne vågne op og betragte det flotte resultat. en stor del brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét rigelig steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, når næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit utallig placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man ønsker at passe godt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå det højest mulige resultat. Når i efterlader salonen må du ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, hvis ikke det er med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man ikke bruger olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo vildt træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – dybest set anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. forudsat du en aften skal til et bredere arrangement og drømmer at give dine vipper ekstra så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, du burde bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, utallig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue smukt og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

mangfoldig unge piger og piger går op i deres stil, et flot ydre er muligvis dét ideelle visitkort, omend vedrørende man er næsten sikkert i studie eller er midt i sin karriere. talrig ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, grunden for disse sind er tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men såfremt man skal gøre det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de megen anderledes sminke ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. talløs børn beslutter hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes sædler på makeup fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man lige her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags periode og lige her er det overhovedet ikke hele tiden trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man vildt meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I enormt mange år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference