Kombinér korte og lange eyelash extensions som du vil.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i en hel del år har piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er helt sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et ægtepar år. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og situationer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang ifald måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få håndteret eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de en god del fremtidsudsigter, der findes diverse længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder falder i søvn, da det er så afstessende, blot for at kunne vågne op og stirre dét pæne resultat. flere forskellige brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét mangfoldig steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv falde af, når næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, når man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis talløs steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man drømmer at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, ifald man drømmer at opnå dét optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må du ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 timer, så længe man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, om ikke det er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er yderst følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo utæmmet vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. når du en aften skal til et større arrangement og håber at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du burde bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangefold teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue pænt og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og jeres extensions. nogle mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

utallig teenagere piger og kvinder går op i deres stil, et fantastisk ydre er nok det rette visitkort, omend vedrørende man er helt sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. fleste ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse sind er oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men hvis man burde fikse dét op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de talrig diverse sminke produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det ærlig talt op. fleste damer vælger hver måned at købe 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der næppe falder af efter en dags periode og her er næsten sikkert det overhovedet ikke altid sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man vildt meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I i massevis år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af dersom man en morgen er træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når døgnet er helt sikkert slut, man behøver virkelig ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference