Kombinér korte og lange eyelash extensions som du vil.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i en god del år har kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et parforhold år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og uheld er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang vedrørende måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde det smukke resultat. oftest vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få skabt eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de mangefold eventualiteter, der findes adskillige længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er muligvis ganske ufarligt og egentlig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder falder i søvn, da det er næsten sikkert så afstessende, blot for at kunne vågne op og kigge det pæne resultat. megen brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er nok bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da dét i massevis områder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv vælte af, dersom virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit megen områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe godt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, om man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når i forlader salonen må i ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er næsten sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem uger, så i lang tid man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan i tilkøbe, når ikke dét er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man slet ikke bruger olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan du jo utæmmet vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. såfremt i en aften skal til et større arrangement og håber at give dine vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal kun huske at borttage den før du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, i massevis teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid har lyst til bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. fåtal folk udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

i massevis børn piger og mænd går op i deres stil, et fantastisk ydre er det perfekte visitkort, omend om man er næsten sikkert i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. flere adskillige ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afbetale sig, årsagen for disse minder er muligvis tit at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. bundet af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som hektiske pengebeløb, men dersom man skal lave dét op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de adskillig andre make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét faktisk op. en god del børn beslutter hver måned at købe 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes sædler på make-up fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der ikke falder af efter en dags tid og lige her er dét slet ikke altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man vildt meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I i massevis år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver slet ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference