Kombinér korte og lange eyelash extensions som du vil.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i talrig år ejer damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er helt sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et par dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang om måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan i bruge på at nyde det smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få ordnet eyelash extensions ejer lyst til du først blive grundigt guidet gennem de mangefold fremtidsudsigter, der findes diverse længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste kunder falder i søvn, da dét er muligvis så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og bemærke det smukke resultat. enormt mange brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da det fleste steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, om overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit en god del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man drømmer at passe skidt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, såfremt man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når du efterlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, forudsat overhovedet ikke dét er nok med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man slet ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo frit træffe mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – ærlig talt anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. forudsat du en aften skal til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangfoldig teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue fint og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

nogen unge piger og mænd går op i deres stil, et pænt ydre er muligvis dét ideelle visitkort, trods vedrørende man er muligvis i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. nogen ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afregne sig, årsagen for disse sind er helt sikkert tit at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske omkostninger, men når man burde gøre det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de mangefold diverse make-up ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét egentlig op. en stor del mænd vælger hver måned at købe 3-fem andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes penge på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags periode og her er muligvis dét ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I talrig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af om man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference