Hvordan skal den tattoo du får lavet i København se ud?

Der vil aldrig ske det, at en tatovør laver en tattoo, som vedkommende ikke kan stå inde for. Hvis d vælger et billede af en vrinskende hest, som ikke falder i tatovørens smag vil han formentligt sige det og det er også meget muligt at han vil forsøge at ændre din mening således at du finder en flottere tattoo. For at få lavet en tattoo i København er måske anderledes end mange andre steder i landet, hvor de ikke er så kritiske. Men en tattoo i København er lig med en kvalitetstatovering.
tattoo københavn

Hvis din tatovør ikke er så vild med din tattoo

Hvis din tatovør mener, at du skal ændre mening mht. tatoveringen vil han give dig en slags lektier for og han vil bede dig om at gå hjem og finde et andet billede. Det er ikke sikkert, at han vil sige, at du ikke må få tatoveret krikken, men det kan være, at vedkommende vil bede dig om at finde et lidt andet billede end det du har fundet. Måske mener tatovøren ikke, at det pågældende billede er passende for en tattoo i København og i så fald vil du få dette at vide.

Hold hovedet oppe hvis din tattoo i København skal laves om

Tag det dog ikke ilde op, hvis du af din tatovør får at vide, ta du skal finde et andet billede af hesten. Se det i stedet som et kvalitetsstempel, som er en slags garanti for, at den tattoo du får lavet i København, den lever op til de standarder, der er gældende i verden og i resten af landet. Kom med stolthed tilbage i tat-biksen og vis det nyudprintede hestebillede frem som du sammen med rideklubben har fundet. Der vil uden tvivl ikke gå mange dage før du vil se massevis af hoppende lægge med heste og andre klovdyr, og snart har du endda startet en helt mode.

Tatovørens smag

En tattoo af en vrinskende hest lavet i København vil være et slags trofæ når man kommer ned i rideklubben og på en varm sommerdag har en undskyldning for at smide kludene og vise sine ben frem. Så vil folk rigtigt kunne se hvordan den vrinskende hest ser ud når din læg hopper og og ned og man vil nærmest kunne fornemme hvordan hesten vrinsker når du hopper op i luften med din rigtige hest. Så vil folk rigtigt spørge om det mon er en tattoo du har fået lavet i København.

Nålen er din ven

Det er forskelligt hvor meget tid man som tatovør, bruger på at lave en skitse af den tattoo, som man laver i København. Hvis det er en meget detaljeret vrinskende hest, som man laver, vil det tage væsentligt længere tid end end hvis det for eksempel er en streg man tegner. Dette skyldes blandt andet, at hvis man har valgt at det skal være den vrinskende hest der er ens tattoo i København så vil der være mange hårdetaljer der skal laves og dette tager tid med nålen!